Uite cu ce se laudă Andreea Marin. „Am o colecţie impresionantă, din întreaga lume!”

By
loading...

Vedeta de televiziune Andreea Marin este extrem de fericita deoarece recent si-a mai imbogatit colectia de palarii cu cateva piese unicat. Frumoasa bruneta le-a marturisit fanilor sai ca are fiarte multe astfel de accesorii, toate cumparate din diverse colturi ale lumii.

Andreea Marin, prezentatoarea Tv in varsta de 44 de ani este una dintre cele mai cunoscute si mai iubite vedete de televiziune din Romania. Ea a fost moderatoarea emisiunii Surprize Surprize timp de ani de zile la Televiziunea Nationala, show ce s-a bucurat de un mare succes la public si care a facut-o pe ea cunoscuta. Pe plan personal, Andreea Marin a fost in trecut o casnicie alaturi de celebrul arist Stefan Banica Junior. Impreuna cu el are o fetita pe nume Violeta. Dupa despartirea de Stefan Banica, Andreea Marin si-a refacut viata alaturi de consulul Romaniei in Libia, Adrian Brancoveanu cu care formeaza un cuplu fericit si implinit si in prezent.

Joi, Andreea Marin a primit palarii noi, lucru care a incantat-o peste masura. „Palaria Dadarlat, bucuria acestei dimineti, sosita de la Sebes pentru mine! Am o colectie impresionanta de palarii si accesorii de asezat pe cap, din intreaga lume. Dar luna trecuta am cunoscut o tanara la Sebes, fiind amfitrionul unei gale dedicate femeilor de succes, mostenitoarea unei traditii si afaceri de familie careia ea i-a adus un suflu nou, modernitate si un alt succes, care a depasit granitele tarii. Palariile Dadarlat au ajuns in nebanuite colturi de lume si au innobilat tinute elegante, princiare, iar azi sunt fericita ca le am in fata mea!”, a explicat vedeta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News