Uite cu ce se ocupă Elena Cârstea în America. Vedeta a spus adevărul

By
loading...

In urma cu 23 ani, Elena Carstea a parasit Romania si s-a casatorit cu Glenn Muttart. Acum duce o viata linistita in America alaturi de cele doua fete adoptate. Din pacate, artista a fost nevoita sa renunte la muzica si sa se intretina in alt mod.

Artista a declarat ca in America se mulceste din greu, insa si castigurile sunt mai mari decat in Romania. Ea lucreaza acum ca si agent imobiliar si ii place foarte mult ceea ce face desi a renuntat definitiv la cariera muzicala. Considera ca jobul o avantajeaza mai ales ca poate sa isi faca singura programul si sa lucreze atunci cand vrea ea.

„In SUA muncesti din greu, dar se castiga mai bine decat in Romania. Si nu te deranjeaza nimeni pana nu gresesti sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie si am licenta pe tot statul Florida. Avantajul e ca pot lucra cand si cat vreau, iar programul e foarte lejer. Si imi place, plus ca aici e cald tot timpul anului”, a declarat Elena Carstea pentru click.ro.

Dupa 13 ani lungi de asteptare, Elena Carstea a devenit intr-un final cetatean american. Vedeta a inceput demersurile pentru obtinerea actelor inca de cand s-a mutat in America, insa abia saptamana trecuta, dupa aproape 13 ani de asteptare, a primit toate aprobarile necesare. „Azi am devenit cetatean al Statelor Unite. Multumesc Matthew Cruz (avocatul meu) pentru tonele de documente pe care le-ai facut pentru mine in toti acesti ani”, a scris zilele trecute Elena Cârstea în mediul online.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News