Uite cum le am surprins pe Andreea Bălan, Cristina Rus şi Manuela Fedorca la volan!

By
loading...

Mai mult de jumatate dintre soferite recunosc faptul ca se machiaza la volan, iar motivul principal este ca se trezesc foarte tarziu si nu mai au timp sa se aranjeze. Dintre ele 46% se machiaza la semafor sau in momentul in care au loc blocaje in trafic, iar 43% recunosc ca recurg la metoda aceasta desi este gresita. Iata ca si vedetele noastre se pot incadra in acest studiu.

Andreea Balan este foarte ocupata, desi in ultima vreme si-a reorganizat agenda pentru a intra in ultima luna de sarcina. Solista, care asteapta o fetita, a fost surprinsa recent intr-un moment de cochetarie la volanul superbului ei Range Rover alb. Probabil vedeta nu a avut timp sa se aranjeze acasa, asa ca inainte de a ajunge la sediul Antenei 1 ea si-a aplicat cateva retusuri la volan.

Cristina Rus conduce si ea un bolid de luc, un Range Rover de 80.000 de euro si se pare ca are aceleasi tabieturi ca si colega ei de breasla, Andreea Balan. Pe fosta solista a trupei Blondy am surprins-o in timp ce isi pudra nasul in masina, incasand si cateva claxoane de la soferii din spate.

Manuela Fedorca (43 de ani) este si ea o femeie tare cocheta, asa ca atunci cand i se sterge rujul, nu conteaza unde se afla, caci scoate imediat din geanta ustensilele pentru a retusa orice imperfectiune. Tot la volan a fost surprinsa si ea de catre fotoreporteri. Fosta solista din trupa Elixir, unde canta alaturi de sora ei, Liliana, s-a rujat la semafor.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News