Uite cum reușește Mirela Vaida să ardă grăsimile în timp record! „Mai am de dat jos doar vreo 7”

By
loading...

La inceputul lunii aprilie, Mirela Vaida a devenit mamica pentru a treia oara, aducand pe lume un superb baietel pe nume Tudor. Prezentatoarea de televiziune a declarat cum reuseste sa aiba grija de cei trei copilasi ai sai, dar si cum si-a revenit dupa nastere si prin ce modalitate inedita a reusit sa topeasca grasimile fara sa vrea.

Vedeta tv a marturisit ca nu este deloc usor atunci cand ai trei copii. Cel mic este inca destul de cumintel, deoarece doarme si mananca mult, insa ceilalti doi vor si ei la randul lor sa acapareze atentia mamei, neintelegand ca un nou-nascut are nevoie de o monitorizare continua din partea parintilor. Dupa parerea Mirelei este greu sa faci fata unei asemenea provocari, de a te imparti egal intre cei trei copilasi pentru a nu creea diferente si frustrari.

Desi trebuie sa treaca de aceste provocari, Mirela Vaida este optimista si plina de energie, spunand ca mai are deja putin si ajunge la greutatea dinaintea sarcinii. A reusit sa slabeasca in timp record datorita noptilor nedormite, deoarece atat Vladimir, fiul mai mare cat si Tudor, bebelusul, o tin mereu treaza.

„Cu trei copii e la fel de greu ca si cu doi, doar ca se mai adauga unul. Al treilea inca doarme si mananca, e silentios, unde-l pui acolo sta. E greu insa cu ceilalti doi, care nu vor sa inteleaga ca mai un copil mic, mic, care are nevoie de tine zi si noapte. Si te vor mai mult ca inainte, ca vad ca nu le mai apartii. Si incep cu «mama, mama», zi si noapte, iar eu trebuie sa ma impart egal intre ei, ca sa nu creez frustrari, diferente, complexe. Este greu e sa faci fata acestei provocari, sa fii parinte bun pentru toti trei”, ne-a marturisit Mirela Vaida.

„Vladimir cred ca special nu si-a revenit cu somnul noaptea si m-a tinut asa, ca sa nu pierd exercitiul. Acum a venit si Tudor. Iar noaptea se imparte la doi. Ma simt insa foarte bine, mai am putin si revin si la numarul de kilograme dinainte. Mai trebuie sa dau jos cam vreo 6-7 kg, dar ele se vor duce in timp. Nu vreau sa fortez nimic, insa noptile nedormite isi spun cuvantul, iar corpul topeste grasimile”, a explicat Mirela.

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News