Uite de ce a refuzat Gigi Becali sa il naseasca pe Cristi Borcea pentru a doua oara:

By
loading...

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au o relatie de 5 ani, dupa cum chiar dinamovistul a declarat. Au impreuna un baietel minunat, Milan. De cand a iesit din inchisoare, Cristi a dus-o in 3 vacante pe frumoasa blonda, iar de cateva zile este speculat faptul ca viitoarea sotie a dinamovistului ar fi iar insarcinata. Momentan, nici unul nu a confirmat acest zvon.

In anul 2011, Cristi Borcea se casatorea cu Alina Vidican, iar nas le era Gigi Becali. Intre timp, a luat decizia de a divorta de aceasta si de a isi intemeia o familie cu Valentina Pelinel. Primul gand al dinamovistului a fost sa isi sune nasul si sa ii ceara binecuvantarea, dar si sa il roage sa ii fie nas pentru a doua oara, insa s-a lovit de refuzul acestuia. Contactat telefonic, Gigi Becali a declarat:

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvantarea! I-am spus ca nu am treaba eu cu asta. Eu l-am cununat o data, eu a doua oara nu ma mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poti sa faci asa cum vrei tu! Eu stau departe de asta si nu ma refer la el acum, ci in general vorbind.”

Mai mult, acesta i-a dat un sfat:

„Sa vedem cum o sa se descurce cu 9 (n.r. copii). Asta e important. Cu copiii trebuie sa te descurci, sa muncesti. I-am spus: Bine, ai facut cu asta trei, dar peste un an sau doi sa nu mai faci 2-3 cu alta.”

Valentina Pelinel, in varsta de 37 de ani, se afla la cea de-a doua castaorie, iar Cristi Borcea la cea de-a treia. Cei doi au impreuna un baietel minunat, Milan, pe care dinamovistul il iubeste enorm si cauta sa ii faca mereu toate poftele. Se pare ca cererea in casatorie a primit-o in insula Capri. Blonda a acceptat cu zambetul pe buze, dar au luat decizia de a avea o nunta discreta, cu foarte putini invitati, doar familia si prietenii extrem de apropiati.

Faptul ca i-a fost alaturi si in cele mai grele momente din viata sa l-a determinat pe Cristi Borcea sa o iubeasca enorm si nu rateaza nicio ocazie de a face public acest lucru: „Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte.”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News