Uite în ce mod inedit a fost cerută Anca Ţurcaşiu de nevastă!

By
loading...

Anca Turcasiu si-a amintit recent si a povestit despre momentul frumos din viata sa, cand medicul Cristian Georgescu a cerut-o in casatorie intr-un mod foarte original si romantic.

Cantareata a avut parte de momente de neuitat si pline de romantism. Cristian a cerut-o in casatorie pe mare, pe un vas pe care se aflau doar ea, sotul ei si capitanul.

De foarte multi ani, cantareata Anca Tucarsiu formeaza o frumoasa familie cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi s-au casatorit ina nul 1998, iar petrecerea lor a avut loc in Corbeanca la Paradisul Verde. Nasii de cununie ai celor doi au fost sotii Manuela si Cristian Tantareanu. Frumosul cuplu a avut la nunta nu mai putin de 400 de invitati. Anca Tucarsiu si Cristian Georgescu au un baiat pe nume Radu, care a implinit frumoasa varsta de 20 de ani pe acum cateva zile, pe data de 1 martie 2019.

Anca a dezvaluit cum s-a cunoscut cu sotul ei si cum a fost ceruta in casatorie. „L-am cunoscut pe sotul meu in America, in Sacramento. El era manager la hotelul Radisson, in locul unde eu am avut un spectacol pentru comunitatea romaneasca de acolo, alaturi de Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Marius Teicu, Gheorghe Turda, Viorela Filip, Jean Constantin – o echipa formidabila. Ne-am indragostit atunci.

El a revenit in Romania dupa o perioada si, dupa o primavara pe care am petrecut-o impreuna, m-a cerut de nevasta pe o ambarcatiune, o corabie spendida, pe Marea Neagra. Eram noi doi si capitanul. A fost foarte romantic. Si mi-a scris o scrisoare foarte frumoasa pe care o am si astazi si pe care o recitesc de multe ori. Sotul meu este foarte romantic”, a povestit Anca Turcasiu pentru life.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News