Uite noua fiță în materie de bijuterii! Anamaria Prodan și Brigitte poartă la gât o avere!

By
loading...

Noul trend al anilor 2019-2020 este unul plin de sclipire si de… diamante. Multe dintre vedetele autohtone l-au adoptat deja si se mandresc in numeroase fotografii publicate pe retelele sociale cu bijuteriile pretioase de mii de euro.

Un nou trend mondial in materie de bijuterii care mai de care mai scumpe a aparut, iar dupa ce a cucerit Statele Unite ale Americii a ajuns si la vedetele noastre de top. Bratarile si colierele tenis cu diamante stralucesc la gatul sau la mainile vedetelor, afaceristilor sau cantaretilor din Romania.

Pretul acestor bijuterii nu este deloc un chilipir, cele mai ieftine incepand cu suma de 4 mii de euro si ajungand chiar si la suma de 100.000 de euro in functie de caratele diamantelor pe care le contin.

Pentru vedetele noastre insa, banii nu sunt o problema, mai ales atunci cand este vorba de bijuterii. Astfel ca Anamaria Prodan, Brigitte Nastase, Denisa Nechifor, Ileana Badiu si Raluca PAscu, sotia cantaretului Pepe poarta cu mandrie bratari sau lanturi semnate de aceasta marca.

Cum pentru Brigitte Nastase orice lucru care ii poate infrumuseta imaginea este binevenit, suma cheltuita nu este relavanta. Atunci cand si-a ales colierul din aur alb si plin de pietre pretioase, bruneta nici nu s-a uitat la bani, avand in vedere ca un singur contract semnat de ea ii aduce milioane de euro.

loading...

Anamaria Prodan este o persoana care a demonstrat de nenumarate ori ca pentru ea moda este pe primul loc. Asadar, impresara si-a facut loc in garderoba pe langa gentile si hainele de mii de euro si pentru noile lantisoare pretioase. La inceputul acestui an, ea si-a facut aparitia cu o geanta Hermes Kelly Crocodile ce valoreaza nu mai putin de 80.000 de euro si un lant tenis plin cu diamane in valoare de 65 de mii de euro.

 

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News