Un bărbat de 52 de ani din Iași și-a cumpărat o mașină din Germania. Când a vrut să treacă granița, poliția i-a confiscat-o fără să stea prea mult pe gânduri. Autorităților nu le-au venit să creadă când au văzut a cui este:

By
loading...

Poliţiştii de frontieră au depistat un autoturism marca Lexus, în valoare de 160.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Rusia.

Polițiștii de frontieră din județul Satu Mare au depistat când încerca să intre în țară un cetățean român, Ion E., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricaţie 2016, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidențele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Federația Rusă.

Autoturismul în valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News