Un duet excepțional între Mădălina Manole si Maria Dragomiroiu! Imagini de colecție

By
loading...

Urmareste un moment special cu doua dintre cele mai iubite cantarete din Romania. Madalina Manole alaturi de indragita cantareata de muzica populara, Maria Dragomiroiu, interpreteaza un cantec care o sa te emotioneze pana la lacrimi.

De-a lungul timpui, Madalina Manole a ales sa cante in spectacolele sale numeroase melodii din folclorul romanesc. Nu de putine ori aceasta a fost insotita pe scena de buna sa prietena, Maria Dragomiroiu. Acestea impartaseau dragostea pentru cantecele pline de emotie in care isi puneau tot sufletul. Emotia din vocile lor este graitoare. Vezi video!

Dupa disparitia neasteptata a Mandalinei Manole, fanii acesteia au ramas cu zeci de orele de filmare din turne si emisiuni televizate. Aparitiile ei filmate raman in amintirea tuturor drept momente unice ca si acesta.

Prietenii si cei care au cunoscut pe Madalina Manole spun despre aceasta ca era un om deosebit cu un suflet cum rar iti e dat sa intalnesti si care punea pasiune in tot ceea ce facea. Iubea muzica mai presus de orice si acest lucru s-a vazut in fiecare melodia cantata sau compusa de ea.

Momentul cu Maria Dragomiroiu este unul special pe care trebuie sa-l vezi! Iti amintesti de aceasta emisune la care cele doua au participat?

Un duet Madalina Manole si Maria Dragomiroiu cum rar iti este dat sa vezi ! from BillionaireBoysClub on Vimeo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News