Un necaz nu vine niciodata singur! Florin Busuioc a mai suferit o operatie si a ramas cu cicatrice

By
loading...

La scurt timp dupa ce a revenit din nou la Televizor, a iesit un adevar la iveala, pe care Florin Busuioc a incercat sa il tina ascuns. Din pacate acesta a trecut prin cel mai mare cosmar al vietii sale si a suferit de doua operatii, un necaz nu vine niciodata singur, iar situatia a fost foarte complicata.

In ziua ce i-a marcat viata, in momentul in care s-a terminat spectacolul, Busu a iesit afara spunand ca ii este rau si ca vrea sa ia o gura de aer proaspata, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba despre ceva atat de grav. A apucat sa iasa putin afara, iar cand s-a intors in cladire, a lesinat si a cazut pe hol, cu fata in jos si cu mainile sub el, moment in care Busu s-a lovit rau la cap. Din aceasta cauza, cand a fost operat la inima si i s-a montat un stent, Busu a fost operat la cap din cauza loviturii puternice.

Busu a avut mare noroc, fiindca langa el se afla Alex, recuziterul, care a sunat de indata la salvare, iar al indicatiile SMURD i-a facut masaj cardiac.

„Am luat telefonul si am incercat sa-l ajut cat am putut de mult pe domnul Busuioc. Vorbeam cu cei de la SMURD, respectam toate indicatiile pe care le primeam. L-am intors pentru ca dansul cazuse cu fata in jos si cu mainile sub dansul si am inceput sa-i fac masaj cardiac. La telefon imi spuneau exact cum sa fac, eu chiar nu stiam, imi spuneau cat de tare sa masez. Cam 5 minute a durat pana a venit echipajul”.

Desi a suferit doua interventii chirurgicale foarte periculoase, Busu isi continua activitatile pe care le avea si inainte, este optimist si merge mai departe. Recent a fost surprins de fotoreporterii Click in zona Pro TV-ului, incercand sa scoata bani de la cateva bancomate care nu functionau, timp de o jumtate de ora a alergat ca sa ridice un colet, s-a plimbat de la un bancomat la altul, apoi a facut drumuri intre o casa si apartamentul lui.

loading...

Busu s-a plimbat prin frig, fara caciula in cap, fara sa acorde atentie fapului ca cicatricea este vizibila, acest lucru nu il afecteaza.

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News