Una dintre cele mai frumoasa ipostaze in care Horia Brenciu si-a surprins familia: „Cel mai delicios sendvis”

By
loading...

Horia Brenciu este un familist convins! Isi iubeste extraordinar de mult familia si incerca sa isi petreaca timpul liber in compania celor 4 copii si a frumoasei sale sotii, Alice! Este un barbat extrem de ocupat cu concerte si emisiunea la care este jurat, dar nu rateaza nicio ocazie de a evada, impreuna cu familia, din Bucuresti.

Anul acesta aniverseaza 25 de ani de cariera, dar cele mai importante momente din viata lui le traieste alaturi de familie. Isi iubeste extrem de mult sotia, mereu ii multumeste pentru ca exista in viata sa. O dovada  este recenta intamplarea cand i-a luat apararea in fata unei fane care i-a reprosat ca este prea batrana pentru el. Daca pana acum avea in familie 4 fete, venirea lui Toma a spart gasca de fete si are un aliat de nadejde.

Pentru Horia in fiecare zi petrecuta cu cei 4 copii are cate ceva de invatat. Se bucura de fiecare moment petrecut cu ei:„Practic, ai 4 profesori care iti predau lectii in fiecare zi. Nu te relaxezi, nu ai vacante. Pe scurt, este minunat.” Dar si recunoaste ca: „Acasa sunt un scalv asumat, mi se spune ce trebuie sa fac.”

Recent, Horia Brenciu a incarcat pe contul sau de pe retelele de socializare o fotografie cu o parte din familia sa, care a strans mii de aprecieri in cateva minute. „Mama, Mina si Toma, Cel mai delicios sendvis matinal”, a fost mesjaul care a insotit fotografia.

 

Pentru Horia Brenciu fericirea este un lucru simplu, pe care il regaseste in sanul familie, atunci cand canta, cand ajuta pe cineva sau cand creeaza. Un exemplu de fericire este faptul ca isi bea cafeaua in fiecare dimineata alaturi de Alice. Oricat de ocupati ar fi, cei doi isi gasesc timp sa stea amandoi si sa se consulte in privinta familiei, carierelor, vacantelor, etc.

loading...

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News