Unele dintre cele mai mari gafe la televiziunile din Romania! Te vei amuza copios

By
loading...

Orice emisiune in direct implica foarte multa organizare si oameni care sa dea dovada de profesionalism in orice circumstanta. Mereu exista posibilitatea ca un prezentator sa greseasca pronuntia unui cuvant sau sa existe vreun subiect care sa ii starneasca hohote de ras, dar trebuie pe cat posibil sa se concentreze si sa nu schiteze niciun gest.

Nu am putea spune si acelasi lucru despre cei doi protagonisti ai unei emisiuni de pe postul national romanesc Neptun TV, care nu s-au inteles deloc pe parcursul emisiunii pe care o prezentau impreuna. Ba vorbeau unul peste celalalt, ba unul prezenta un subiect serios si celalalt radea. In timpul difuzarii materialelor video acestia nu mai pot continua prezentarea si se opresc din cauza hohotelor de ras.

Nu se intelegeau nici macar la terminarea materialului video, cand ar fi trebuit sa prezinte urmatoarea stire, era o liniste deplina pana se hotarau sa inceapa. Daca doamna care prezenta incerca sa fie serioasa, nu putem spune acelasi lucru despre colegul dansei, care indiferent de stire, a ras incontinuu.

Aceasta este una dintre cele mai mari gafe la televiziunile din România. Vei râde cu gura până la urechi! from BillionaireBoysClub on Vimeo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News