Vestea care o să-i pună pe gânduri pe șoferii din România! Permisele de conducere nu vor mai fi valabile! Cine face așa ceva, pierde dreptul de a mai conduce

By
loading...

Un nou proiect de lege îi pune pe gânduri pe toți șoferii din România. Astfel, orice conducător auto care va încălca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat să redea proba examenului teoretic pentru a putea să intre din nou în posesia carnetului de conducere.

Mai mult decât atât, persoanele care nu au cel puțin 11 clase nu vor mai putea susține examenul pentru permis.

Cei care au decis aceste lucruri vor să tragă un semnal de alarmă în rândul populației, considerând că aceste măsuri vor stimula elevii să meargă la școală, dar și pentru a reduce semnificativ numărul accidentelor de pe șoselele din România.

În plus, această nouă prevedere vine și ca urmare a faptului că mulți conducători auto din țara noastră și-au cumpărat carnetul de șofer.

Potrivit autorităților, cei care vor încălca regulile de circulație în mod repetat vor fi obligați să treacă iar prin probele examenului scris pentru a primi permisul de conducere. Regulile se aplică în cazul persoanelor care au încălcat legea de cinci ori pe durata unui an şi au fost sancţionate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News