Vești tot mai bune pentru toți românii care au terenuri și case, dar nu au acte! De azi înainte e gratis! Uite ce trebuie să faci:

By
loading...

Toate imobilele, toate terenurile și clădirile din România, inclusiv apartamentele vor putea fi înregistrate gratuit cu bani de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiară (ANCPI).

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiară (ANCPI) a făcut public, recent, pe pagina de internet (http://www.ancpi.ro/pnccf/stadiu-lurarilor.html) lista localităților în care se face cadastru gratuit pentru toți cetățenii, dar și cea în care înregistrarea sistematică a fost finalizată.

Conform ANCPI, în prezent se desfășoară lucrări de cadastru gratuit în peste 800 de localități din întreaga țară. Din acestea, în peste 700 sunt lucrări în extravilan (ex. terenuri agricole), iar în restul, înregistrarea proprietăților se face la nivelul întregii localități.

De când a debutat acest Program Național, au fost deschise aproape 270.000 de cărți funciare, toate în mod gratuit pentru cetățeni. Dintre acestea, aproape 130.000 au fost înregistrate numai în cursul anului trecut.

1 Comment
  1. culcer gheorghe 5 ani ago
    Reply

    Am si eu o mostenire la Cobia ,cum procedez?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News