Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu este un tata grijuliu cu micuta Zenaida. „E mai panicos decat mine, uneori il mai ponderez eu”

By
loading...

Adelina Pestritu si-a luat fiica pentru prima oara la o emisine TV. Micuta Zenaida a cucerit inimilr tuturor telespectatorilor ai afost extrem de linistita in fata camerelor. Adelina este extrem de fericita de cand a devenit mamica, un lucru pe care si-l dorea de foarte multa vreme.

In cadrul unei emisiuni de la Kanal D, fosta prezentatoare tv a marturisit cum fiica ei i-a schimbat viata. Adelina impreuna cu fiica ei au deja multe activitati in comun. La doar 5 luni Zenaidei ii place cel mai mult sa se uite la desene animate alaturi de mama ei.

Adelina Pestritu este mamica din luna august a acestui an, ia de cand mica Zenaida a venit pe lume vedeta se simte extrem de implinita si de fericita.

„Are sapte kilograme deja. Mi-a rupt bratul. E foarte sociabila. In mod normal tipa de pe scaunelul de pe canapeaua din living. Se uita la desene. Iar noi ne uitam la ea. Asteptam sa vedem de ce are nevoie. Am impresia ca o se se inece cu propriile maini. Le baga in gura pana la cot”, a spus Adelina Pestriţu la Kanal D.

Adelina Pestritu nu este ca alte mamici, nu ii este teama ca fiica ei o sa se imbolnaveasca, insa iubitu ei, Virgil Steblea, este cel care se teme foarte tare pentru acest lucru.

„De boala asta sufera si Virgil. Daca deschid fereastra ca sa aerisesc…Virgil o iubeste de lesina. E mai panicos decat mine, uneori il mai ponderez eu. Sunt socata de mine. Nu credeam ca pot sa am atata rabdare. Nu am avut momente in care sa simt ca o sa clachez”, a mai spus ea.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News